Kom og vis din støtte til Irans kvinder

13. november 2022 Politik
Pressefoto
Pressefoto

Volt Sønderborg, Europæiske Ungdom og Silba er stærkt solidariske med det iranske folk i dets kamp for frihed. I flere måneder har den iranske regering nu brugt overdreven magt til at undertrykke demonstranterne, som gik på gaden efter Mahsa Aminis død af det iranske religiøse politi.

Siden da er der rapporteret om snesevis, hvis ikke hundredvis af flere dødsfald, fordi den autoritære iranske elite forsøger at holde fast ved magten ved hjælp af vold, skriver Volt Sønderborg.

For nylig gav mordet på den 17-årige frihedskæmper, Nika Shakarami, overskrifter verden over og gav næring til folkets modstand.

Artiklen fortsætter under annoncen

I solidaritet med de kvinder, der protesterer i Iran, vil Volt Sønderborg i samarbejde med Europæiske Ungdom Syd og Silba være vært for et arrangement, der skal være med til at hæve kvinders stemmer over hele verden og mindes dem, der har mistet livet i kampen for lige rettigheder i de seneste uger i Iran.

Arrangementet finder sted ved Rytterstatuen søndag den 20. november klokken 12.

Alle er velkommen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...