Kom til åbent hus og se Alsion bag, over og under koncertsalen

29. september 2017 Kultur

Kom med op over, ned under og backstage. Koncertsalen Alsion åbner sine døre til alt og alle og inviterer indenfor – og bagved – til et par spændende timer i “hele Sønderjyllands koncertsal”. Det sker, når koncertsalen holder åbent hus lørdag den 7. oktober klokken 13.30 – 16.

Koncertsalen Alsion og en række af de hyppigste brugere vil sammen sørge for, at alle interesserede kan opleve Koncertsalen Alsion på en helt ny måde. Man kan opleve magien, lyset og lyden, når centrale personer guider rundt i, op på, neden under og om bag scene og kulisser i koncertsalen. Man kan prøve at spille på instrumenter eller blive sminket som en diva – om det så er Madam Butterfly eller en lille sommerfugl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Scenemester Søren Knudsen, tidligere borgmester og Alsion idemand, A.P. Hansen samt symfonikerne Mihaela Oprea og Thomas Jensen fortæller i ord, toner og effekter, hvorfor Alsion er så kendt en koncertsal.

“Vi åbner alle de “hemmelige” rum – også dem hvor publikum normalt er forment adgang. Det er både backstage og kunstnerområde samt naturligvis vores trykkammer og lystrækket, der ligger 15 meter over koncertsalens gulv. Vi har sørget for, at der er noget til hele familien – også dem, der interesserer sig rigtig meget for teknik”, siger Stine Dudda, Alsions kommunikationsansvarlige.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi byder naturligvis også på lidt til ganen. Det er jo vores fødselsdag, så lidt kage og kaffe må der til”, siger hun i en pressemeddelelse.

Der er gratis entré og man møder bare op i tidsrummet 13.30 – 16.00

Man kan se hele programmet HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...