Kom til åbningsreception i L’Atelier i Havbogade

25. juni 2017 Kultur

Marianne Ooms og Karina Lucas Hinrichsen inviterer til indvielse af deres atelier “L’Atelier” Havbogade 8, lørdag den 1. juli mellem 12 og 15.

Alle er velkomne til at komme forbi og fejre åbningen med os og se de fine lokaler. Der vil blive serveret lidt at drikke og noget godt til ganen, skriver duoen i en pressemeddelelse.

Marianne Ooms har haft frisørsalon i mange år i Kiel, men har de sidste par år helliget sig maleriet og Karina Lucas Hinrichsen flyttede til Sønderborg i oktober. Hun har malet en del år i Frankrig og Danmark og arbejder på Sønderjyllands Kunstskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Atelieret bliver vores hobbyarbejdsplads/værksted, men vi vil meget gerne have at folk kommer ind og får en snak og ser hvad vi laver. Derfor vil døren altid være åben når vi er der, skriver de to kvinder.

Atelieret er indrettet som en hyggelig dagligstue og der er da også planer om, at der skal laves en strikkeklub og anden kreativitet i Havbogade.

Vi vil gerne gøre stedet levende og satser da også på en vis aktivitet på adressen i vintermånederne. Men det kommer I til at høre mere om i de kommende måneder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Åbningstiderne vil generelt være mellem 10-18 alle ugens dage.

Du kan se Karina Lucas Hinrichsens HJEMMESIDE HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...