Kom til genbrugsfest hos Ulkebøl Plæneklipperservice

12. august 2022 Sønderborg

Ditte Lehmann fik en idé og der var ikke langt fra idé til handling, så hun skrev et opslag i den lokale Ulkebøl-gruppe på Facebook for at teste temperaturen på et fælles lokalt loppemarked., skriver Ulkebøl Plæneklipperservice.

Ideen var god og naboerne var med. Blot et par timer efter var der mange tilmeldinger, Ulkebøl Plæneklipperservice har stillet sin græsplæne til rådighed og der var fundet dato og klokkeslæt.

Via et nyt opslag i Facebookgruppen kunne folk skrive om de ønskede en stand og i klassisk Facebookstil blev der lavet en begivenhed, så både lokale og turister kan finde ind til loppemarkedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er nu over 30 tilmeldte stande og folk kommer med alle slags lopper lige fra tøj, legetøj, værktøj og nips.

De lokale ulkebølborgere håber at se rigtig mange til en stor genbrugsfest søndag den 28 august fra 11-16 hos Ulkebøl Plæneklipperservice på Bjørnemosen i Ulkebøl.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...