Kom til indvielse af Nybøls unikke middelalderhus

28. august 2015 Kultur

Da der i 2006 skulle udstykkes til byggegrunde ved Langballe i Nybøl, blev der ret hurtigt gjort arkæologiske fund fra Middelalderen. Som det eneste sted i Danmark kan man nu i Nybøl se en hustomt fra den tidlige middelalder på selve findestedet.

Tomten og info om områdets spændende historie indvies den 4. september kl. 14.30.

Arkæologer på opdagelse ved Nybøl.

Arkæologer på opdagelse ved Nybøl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nybøl-Stenderup Lokalråd, Lokalhistorisk Arkiv for Sundeved, Museum Sønderjylland/Arkæologi Haderslev og Sønderborg Kommune – glæder sig til at se mange af egnens beboere og fortælle dem områdets spændende historie.

Efter alle historierne og de obligatoriske taler, bydes der på middelalderlege og middelaldermad.

Det hele er gratis og uden tilmelding.

“Parkeringsmulighederne i området er ikke så gode, så vi håber, at rigtig mange vil gå eller cykle frem til Nybølhuset ved Viggo Kragh Hansens Vej”, siger skov- og landskabsingeniør Johanne Burgemann fra Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...