Kom til Kegnæs Musik Festival

26. april 2018 Kultur

Lørdag den 12. maj fra kl. 12.00 – 21.00 slår Kegnæs Friskole dørene op til en musikfestival ud over det sædvanlige. Det er første gang musikfestivalen finder sted og der er lagt op til en fest for alle musikelskere. Eb musikfest med gratis entré.

Otte bands vil dagen igennem levere rock/pop krydret med hyggelige fortællinger. Det er lykkedes Kegnæs Musik Festival at strikke et fantastisk program sammen, og når man kigger ned ad listen med artister, der skal optræde, falder blikket straks på navne som URT, Nigel Ray Beck, Caroline Hausmann feat. Simon Emmanuel, CUBE og Healthy Noise.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også andre yderst dygtige musikere vil krydre dagen med deres kærlighed til musikken. Jesper Løngaa, Elo & Zoega samt ægteparret Poul og May, der har deres musikalske baggrund i Gospel-verdenen, men som også har komponeret Kegnæs Friskole-sangen ”Livets Sange”, der på smukkeste vis beskriver skolelivet på friskolen.

Kegnæs Musik Festival er for alle i alle aldre, og der vil være masser af aktiviteter og konkurrencer for børn, ligesom der kl. 14.30. er kagekonkurrence. Efter kagekonkurrencen er der kagebuffet ad libitum for kun kr. 25 pr. person.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil dagen igennem være salg af ringriderpølser, ribbensandwich á la Kegnæs Friskole samt diverse drikkevarer som øl/fadøl og vand/sodavand.

Der er med andre ord lagt op til en fantastisk lørdag på Kegnæs Friskole, så tag familie og venner med til et brag af en festival skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Kegnæs Musik Festival er arrangeret af Friskolens Venner, der har lagt et kæmpe arbejde i at få festivalen stablet på benene. Friskolens Venner er støtteforening til Kegnæs Friskole og et eventuelt overskud vil ubeskåret gå til udvikling af nye tiltag på friskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lidt om Kegnæs Friskole:

Kegnæs Friskole er beliggende på den smukke halvø, Kegnæs, på det sydlige Als. Kegnæs Friskole blev etableret tilbage i 2003 og danner i dag ramme om 110 elever og 12 læreres skolegang. Kegnæs Friskole trækker elever fra Sønderborg, Hørup og resten af Als.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Venstre-kandidat skadet i valgkampen

24. oktober 2021 KV21

Lørdag var byrådskandidater og andre medlemmer af de politiske partier og lister ude og hænge valgplakater op. Sådan var det også for Venstre-manden Mads Hagen. “Ud for det Blå Gymnasium faldt jeg, da jeg kravlede ned fra stigen. Jeg troede, jeg var nede, da jeg manglede det sidste trin og det gjorde, at jeg faldt”, […]

Læs mere...