Kom til Ulkebøl og hør foredrag om roser

2. februar 2015 Kultur

Torsdag den 19.februar kl. 19 bliver der fortalt en masse om roser i Ulkebøl Forsamlingshus.rose1

Mens vi sidder og venter på forår, vil Frans Bruun, der i over 30 år har arbejdet med udvikling og forædling af storblomstrende thehybrid- roser og de såkaldte engelske roser, fortælle om rosennyheder i sin egen planteskole, ledsaget af billeder.

Frans Brunn vil i løbet af aftenen komme ind på ”mode indenfor roser” samt farver og sorter, der skifter fra år til år og give sit bud på, hvilke roser der bliver populære i fremtiden.

Han vil også fortælle, hvordan han udvælger roser til videre produktion i sin egen planteskole. Langtfra alle de nye roseroser der produceres rundt om i Europa, kan klare mosten – når vejrguderne på vores breddegrader folder sig ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan vinde flotte roser på entrébilletten.

Sædvanen tro vil der i løbet af aftenen blive afholdt rose-auktion.

Entre 30 kr. for medlemmer, 40 kr. for ikke-medlemmer. Tilmelding på 5137 2021 eller via mail til rosenkredssonderborg@gmail.com

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...