Kom til Ulkebøl og hør foredrag om roser

2. februar 2015 Kultur

Torsdag den 19.februar kl. 19 bliver der fortalt en masse om roser i Ulkebøl Forsamlingshus.rose1

Mens vi sidder og venter på forår, vil Frans Bruun, der i over 30 år har arbejdet med udvikling og forædling af storblomstrende thehybrid- roser og de såkaldte engelske roser, fortælle om rosennyheder i sin egen planteskole, ledsaget af billeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Frans Brunn vil i løbet af aftenen komme ind på ”mode indenfor roser” samt farver og sorter, der skifter fra år til år og give sit bud på, hvilke roser der bliver populære i fremtiden.

Han vil også fortælle, hvordan han udvælger roser til videre produktion i sin egen planteskole. Langtfra alle de nye roseroser der produceres rundt om i Europa, kan klare mosten – når vejrguderne på vores breddegrader folder sig ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan vinde flotte roser på entrébilletten.

Sædvanen tro vil der i løbet af aftenen blive afholdt rose-auktion.

Entre 30 kr. for medlemmer, 40 kr. for ikke-medlemmer. Tilmelding på 5137 2021 eller via mail til rosenkredssonderborg@gmail.com

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...