Kommende købere af Materialegården skal bygge i respekt for omgivelserne

12. maj 2022 Politik

Økonomiudvalget har på et møde onsdag besluttet at sætte eflere bygninger og arealer til salg – og det skyldes, at de aktiviteter, som foregår på de steder, de bliver flyttet ind i det nye logistikcenter, når det står klar.

“Det gi’r rigtig god mening at sælge Materialegården og vi opfodrer til, at kommunen sikrer sig, at salget bliver et aktiv for Sønderborg Kommune. Og det betyder, at der skal tages afsæt i kommunens arkitekturpolitik, så eventuelt kommende boliger bygges med respekt for omgivelserne, natur og kultur”, siger Venstres Ellen Trane Nørby, som er medlem i Økonomiudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brandstationen er også til salg og den sælges sammen med et øvelsesområde med hus, hvor huset rives ned inden salg og grunden skal undersøges for forurening.

De nævnte bygninger sættes til salg, når der er indflytningsdato i det kommende service- og logistikcenter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...