Kommende Netto-byggeri skal gennem en miljøvurdering

Netto: Arkivfoto: Ole Kæhler
Netto: Arkivfoto: Ole Kæhler
1. maj 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Salling Group ønsker at opføre og drive en Netto-butik ved Porten i Sønderborg. Projektet medfører  foruden opførelse og drift af butikken anlæg af p-pladser, to pyloner samt udvidelse af et eksisterende vejkryds på Aabenraavej/Alssundvej med en venstresvingsbane.

Projektet har været i høring og på baggrund af de indkomne høringssvar har bygherre bedt om, der laves en miljøvurdering og det blev tirsdag bakket op af Teknik, By og Boligudvalget.

”Vi er med på at sende rapporten i høring, men er meget obs på de trafikale forhold – specielt på Alssundvej. Der er lagt op til en borgerdialog i høringsfasen, og her er vi også modtagelige for input til den trafikanalyse, der skal laves”, siger Venstres udvalgsmedlem Tage Petersen til SønderborgNYT.

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...