Kommunen gør klar til at udlicitere flere rengøringsopgaver

9. februar 2023 Politik

Efter onsdagens møde i Økonomiudvalget fortalte borgmester Erik Lauritzen, at Økonomiudvalget er i gang med at forberede udliciteringen af mere af rengøringen i de kommunale bygninger – og det er vigtigt for politikerne, at der er bygget nogle kontroller ind i udbudsmaterialet og også at det beskrives, hvordan kommunen slipper ud af aftalen, hvis rengøringen ikke bliver med den kvalitet, der står i aftalen.

“Vi startede med en snakke om den del af rengøringen, som allerede er udliciteret og den er blevet bedre, men det er den kun, fordi vi løbende kontrollerer den”, siger borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at selvom rengøringen er blevet bedre, så er han alligevel ikke tilfreds.

“Det er sådan, at kvaliteten svinger. Når vi påpeger, at rengøringen ikke er i orden ét sted, så rettes der straks op – og så falder kvaliteten andre steder. Desuden oplever vi stor forskel på den kvalitet, fra de to rengøringsvirksomheder, vi har aftaler med”.

Nu skal der laves et udbudsmateriale, som sikrer, at kommunen får den kvalitet, som der ønskes og betales for.

“Og så skal aftalerne skrives under den 1. september”, siger Erik Lauritzen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...