Kommunen har ikke reageret på plakat-skoven

3. juni 2015 Politik

Forleden var meldingen, at Sønderborg Kommune vil reagere, når det er for grelt reglerne for ophængning af valgplakater overskrides.IMG_8650

Derfor må konklusionen være, at de læsere, der undrer sig over, at netop de regler ikke skal holdes, må erkende, at sådan er det bare.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det må naturligvis glæde de mange politikere, der ikke har holdt øje med, hvor deres hjælpere har hængt plakaterne.

Sønderborg Kommune har klare regler for ophæng af valgplakater. Bl.a. har kommunen gjort sig den ulejlighed at fremstille kort over Sønderborg, Nordborg og Gråsten, hvor de zoner, hvor plakatophæng ikke er tilladt, er tydeligt markeret.

I Sønderborg er det hele midtbyen, herunder f.eks. Perlegade og ved Borgen.

Hvis flere sønderborgensere skal blive lige så glade som de politikere, der får lov at blæse på reglerne for ophængning af valgplakater, så kan kommunen for eksempel have et lige så afslappet forhold til vedtagne regler for parkering.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 112, Sønderborg

Påvirkede bilister blev anholdt

1. februar 2023 112

Tirsdag aften var der to bilister, som var påvirkede, mens de kørte og de begge blev sigtet og anholdt – og efterfølgende er der tappet blod fra dem. Resultatet af blodprøverne bliver afgørende for sagernes udfald. Den første bilist, som blev stoppet af politiet, da han kørte bil på Ringgade, er en 54-årig mand fra […]

Læs mere...