Kommunen redder Brecklings Bogcafé der får lov til at låne Sønderborg Teater

3. september 2020 Kultur

Når Ulf Pilgaard kommer på besøg i Brecklings Bogcafé den 17. og den 18. oktober, så foregår arrangementet i Sønderborg teater, som kommunen kvit og frit har lånt bogcafeen, så Cornaen ikke kommer til at spænde ben for arrangementet.

“Hvis jeg skulle aflyse Ulf Pilgaard endnu en gang, ville det være slut med bogcafeer i Sønderborg. Så havde jeg været nødt til at trække stikket”, siger Allan Breckling, som er glad fra at Sønderborg Kommune reddede ham fra at skulle ringe rundt og sige til folk, at de skal blive hjemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bogcaféværten har tidligere været nødt til at aflyse et arrangement med Ulf Pilgaard på grund af corona-restriktionerne og hvis arrangementet også denne gang skulle holdes i de sædvanlige rammer på Hotel Sønderborg Strand, så ville det betyde, at der kun måtte lukkes 90 ind lørdag og samme antal søndag. Det ville derfor koste flere penge end entreen dækker og derfor var en aflysning absolut en mulighed.

“Nu er der faktisk plads til endnu flere end der var tidligere, så folk er velkomne til at kontakte mig, hvis de gerne vil møde den folkekære skuespiller”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

Ulf Pilgaard skal gennem en samtale med værten, Allan Breckling, skal fortælle om sin lange karriere som skuespiller – hvor han blandt meget andet har været med i Cirkusrevyen hele 39 sæsoner. Faktisk skulle han ha’ holdt 40 års jubilæum i år, men det spændte Coronaen ben for.

Vil du opleve samtalen, så skal duringe eller skrive til Allan Breckling for at få en plads – og vil man nyde en anretning på Hotel Sønderborg Strand inden Ulf Pilgaard får ordet fra teatrets scene, så koster billetten 350 kroner og mødetiden er klokken 14. Hvis man ikke spiser med, så koster en billet 250 kroner og mødetiden er en time senere.

Brecklings Bogcafé kan kontaktes på telefon 5240 6616 og mailadressen er: acharling@gmail.com

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk