Kommunen sætter to bygninger til salg

25. maj 2023 Politik

På onsdagens møde i Økonomiudvalget blev det besluttet at sætte to kommunale bygninger til salg.

“Det drejer sig om den nu tidligere brandstation i Vester Sottrup og en bygning i Havnberg”, sagde borgmester Erik Lauritzen efter udvalgsmødet.

“Der er nogen, som er fået øje på brandstationen og har spurgt, om den er til salg- og snart kan de se, at det er den”, siger han videre.

”Venstre støtter fuldt og helt, at vi sætter den gamle brandstation i Vester Sottrup og den tidligere materielhal i Havnbjerg til salg”, siger den politiske ordfører for Venstre, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Når det ikke længere rummer kommunale funktioner, så er det vigtigt, at bygningerne ikke står og forfalder, men forhåbentligt kan få nyt liv, lys i vinduerne og skabe arbejdspladser. Derfor håber vi, at salget kan gå hurtigt og bidrage positivt til udviklingen i begge områder”.

Du kan se med på SønderborgNYT TV der torsdag klokken 20:00 – som optakt til den kommende uges byrådsmøde – har byrådsmedlem Jesper Smaling i studiet, hvor han fortæller om maj måneds økonomiudvalgsmøde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...