Kommunen skal ikke bruge flere penge på Byens Havn

16. december 2021 Politik

Byrådets økonomiudvalg kunne onsdag sætte et flueben ud for Byens Havn, fordi de kommunale projekter i forbindelse med den nu er slut.

“Der er brugt hele 113 millioner kommunale kroner på Byens Havn og hertil kommer så alt det, som andre – og især Bitten & Mads Clausens Fond har bygget”, siger Erik Lauritzen.

“Nogle vil mene, at det er meget at bruge 113 millioner kroner på Byens Havn, men vi  har fået rigtigt meget for pengene og det har stor betydning for hele Sønderborg Kommune”, siger borgmesteren.

Ved Bitten & Mads Clausens Fonds 50 års jubilæum sagde Peter Mads Clausen, at for ti år siden stod valget mellem at flytte Danfoss eller flytte Sønderborg.

“Vi valgte det sidste”, sagde Peter Mads Clausen og en vigtig del af fondens mange, store investeringer i Hotel Alsik og andre byggerier i Byens Havn.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...