Kommunen støtter handelsbyerne

23. januar 2015 Uncategorized

Sønderborg Kommune har i 2015 sat 2 mio. kr. af til at gøre kommunens handelsbyer mere attraktive. I 2014 gennemførte kommunen det samme initiativ, og fordelte 3 mio. kr. til konkrete tiltag og projekter i kommunens største handelsbyer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kom der bl.a. en elektroniske informationstavler, julemarkedshytter, en skulptur og overdækning af en udendørsscene ud af, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.2014_10_06_the_big_apple

Nu har handelsstandsforeningerne og lignende i Augustenborg, Broager, Gråsten, Nordborg og Sønderborg igen mulighed for at sende en ansøgning til kommunen, hvis de har en god idé, der kan være med til at give byen et løft og gøre byens rum endnu mere attraktive for både borgere og besøgende.

Udvalget for Teknik- og miljø ser frem til at modtage nye ansøgninger med forhåbentlig både små og store kreative projekter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kun fantasien sætter grænser. Det, der skal til er en idé, der kan være med til at forskønne bymiljøet, og et budget for hvad det vil koste at realisere.

“Initiativerne kan være alt fra gadeudsmykning til byinventar og beplantning”, siger byplanlægger i Sønderborg Kommune Iben Hammeleff.

Ansøgninger sendes til planafdeling@sonderborg.dk

Ansøgningsfrist er den 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

marts 2015.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk