Kommunen støtter handelsbyerne

23. januar 2015 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Kommune har i 2015 sat 2 mio. kr. af til at gøre kommunens handelsbyer mere attraktive. I 2014 gennemførte kommunen det samme initiativ, og fordelte 3 mio. kr. til konkrete tiltag og projekter i kommunens største handelsbyer. Det kom der bl.a. en elektroniske informationstavler, julemarkedshytter, en skulptur og overdækning af en udendørsscene ud af, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.2014_10_06_the_big_apple

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu har handelsstandsforeningerne og lignende i Augustenborg, Broager, Gråsten, Nordborg og Sønderborg igen mulighed for at sende en ansøgning til kommunen, hvis de har en god idé, der kan være med til at give byen et løft og gøre byens rum endnu mere attraktive for både borgere og besøgende.

Udvalget for Teknik- og miljø ser frem til at modtage nye ansøgninger med forhåbentlig både små og store kreative projekter. Kun fantasien sætter grænser. Det, der skal til er en idé, der kan være med til at forskønne bymiljøet, og et budget for hvad det vil koste at realisere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Initiativerne kan være alt fra gadeudsmykning til byinventar og beplantning”, siger byplanlægger i Sønderborg Kommune Iben Hammeleff.

Ansøgninger sendes til [email protected]

Ansøgningsfrist er den 1. marts 2015.