Kommunen støtter handelsbyerne

23. januar 2015 Uncategorized

Sønderborg Kommune har i 2015 sat 2 mio. kr. af til at gøre kommunens handelsbyer mere attraktive. I 2014 gennemførte kommunen det samme initiativ, og fordelte 3 mio. kr. til konkrete tiltag og projekter i kommunens største handelsbyer. Det kom der bl.a. en elektroniske informationstavler, julemarkedshytter, en skulptur og overdækning af en udendørsscene ud af, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.2014_10_06_the_big_apple

Nu har handelsstandsforeningerne og lignende i Augustenborg, Broager, Gråsten, Nordborg og Sønderborg igen mulighed for at sende en ansøgning til kommunen, hvis de har en god idé, der kan være med til at give byen et løft og gøre byens rum endnu mere attraktive for både borgere og besøgende.

Udvalget for Teknik- og miljø ser frem til at modtage nye ansøgninger med forhåbentlig både små og store kreative projekter. Kun fantasien sætter grænser. Det, der skal til er en idé, der kan være med til at forskønne bymiljøet, og et budget for hvad det vil koste at realisere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Initiativerne kan være alt fra gadeudsmykning til byinventar og beplantning”, siger byplanlægger i Sønderborg Kommune Iben Hammeleff.

Ansøgninger sendes til planafdeling@sonderborg.dk

Ansøgningsfrist er den 1. marts 2015.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Samfund, Sønderborg

Sønderborg er klar til at tage imod flere ukrainere

30. november 2022 Samfund

Den infrastruktur, der skal sikre el, vand og varme i Ukraine, er ødelagt af russerne og der er kommet meldinger om, at endnu flere ukrainere vil forlade hjemlandet fra nu af, fordi vinteren sætter ind – og det betyder, at der er mulighed for, at Danmark og dermed også Sønderborg skal tage imod flere ukrainske […]

Læs mere...