Kommunen vil reklamere for Sønderborg på ny hjemmeside

8. oktober 2015 Sønderborg

Torsdag  kan borgere i Sønderborg Kommune – og alle andre – glæde sig til et nyt tilbud til alle, der vil vide mere om, hvad der sker i kommunen. Hjemmesiden Sønderborg.dk har fået nyt, smart design og en mobilversion, og her kan du finde de informationer, du har brug for, uanset om du skal vælge uddannelse, job, koncert eller den helt rigtige restaurant.

Kommunaldirektør Søren Bonde.

Kommunaldirektør Søren Bonde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hjemmesiden fungerer som portal for både uddannelse, turisme, kulturoplevelser, studier og studieliv, ledige job og boliger – ja, i det hele taget alt det som rigtig mange ofte søger efter, når de vil vide mere om mulighederne i Sønderborg Kommune.

Samtidig vil portalen også være der, hvor potentielle nye borgere, turister og andre der er bosiddende uden for kommunen kan få deres første indtryk af Sønderborg og alle de muligheder, der findes.

“Vores ambition med Sønderborg.dk har været at skabe et tilbud til borgere, brugere og alle dem, der ønsker at vide mere om vores kommune. Så man kan sige, at portalen på den ene side er et rigtig godt opslagsværk for kommunens borgere – på den anden skal bidrage til at markedsføre Sønderborg ude i resten af landet, såvel som i resten af verden”, siger kommunaldirektør Søren Bonde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk