Kommuneplanen skal revideres – kom med dine meninger

19. november 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

En kommuneplan er byrådets overordnede plan for, hvad byrådet finder vigtigt at gennemføre de næste 12 år for at realisere det gode liv for alle og skabe den ønskede udvikling. Den nuværende kommuneplan er vedtaget af byrådet i 2013 og gælder for 2013 til 2025. Planen sætter fokus på, hvordan man prioriterer og udvikler kommunens ydelser og ressourcer, og hvad byrådet sætter ind med, for at kommunen bliver CO2-neutral. Kommuneplanen handler om, hvordan landskabet beskyttes og benyttes, hvordan kultur og fritidstilbud skal forbedres, hvordan byer skal udvikle sig og hvordan rammebetingelser for at bo og arbejde i kommunen forbedres.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommuneplanen skal revideres i 2017. Der er tale om en temarevision, hvor følgende emner er i fokus: bolig, erhverv, detailhandel, turisme, afgrænsning af landsbyer, landskabsstrategi, kulturarv og turisme.

Byrådet vil gerne have borgerne, foreningerne og interesseorganisationer på banen inden arbejdet med revisionen går i gang. Formålet er, at opfange gode ideer og forslag og opfordre til debat om kommunens udvikling i de kommende år.

Borgerinddragelsen sker i perioden fra den 16. november til den 9. december.

Artiklen fortsætter under annoncen

Information om borgerinddragelsen kan findes her på sonderborgkommune.dkBorgmester Erik Lauritzen opfordrer borgerne til at engagere sig i debatten.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk