Kommuner med god service har størst vækst

3. december 2014 Erhverv

Offentlige myndigheder og private virksomheder skal styrke samarbejdet og styrke lederskabet. Resultatet skal gerne blive mere vækst. Sådan lød det fra flere af oplægsholderne på dagens konference i Industriens Hus om ”Lederskab og partnerskaber på tværs af sektorer”.rådhus

Artiklen fortsætter under annoncen

Vækst og velfærd var to temaer, som optog de tre første talere, der repræsenterede hver sin sektor: Adm. direktør Karsten Dybvad, DI, formand Martin Damm, Kommunernes Landsforening og formand Bent Hansen, Danske Regioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er grund til at anerkende indsatsen hos dem af jer i kommunerne, der har valgt at nedsætte eller direkte afskaffe dækningsafgiften. Kommuner spiller en vigtig rolle, når det handler om at styrke virksomhederne, så de kan skaffe ordrer og aktivitet til lokalområdet og dermed fastholde arbejdspladser i Danmark”, sagde Karsten Dybvad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Dansk Industri.

Han betonede også vigtigheden af en god servicekultur i det offentlige.

“Vi kan se, at det har betydning, når sagsbehandlingen og samarbejdet med kommunen foregår hurtigt og effektivt. Det løfter produktiviteten. Det bliver også husket, når en virksomhed skal tage stilling til, hvor man skal placere nye aktiviteter og investere i fremtiden”, sagde Karsten Dybvad.

“Vi kan simpelthen se, at kommuner med et godt erhvervsklima også er dem, som ofte har den største vækst i antallet af private arbejdspladser”, tilføjede han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...