Kommuner med god service har størst vækst

3. december 2014 Erhverv

Offentlige myndigheder og private virksomheder skal styrke samarbejdet og styrke lederskabet. Resultatet skal gerne blive mere vækst. Sådan lød det fra flere af oplægsholderne på dagens konference i Industriens Hus om ”Lederskab og partnerskaber på tværs af sektorer”.rådhus

Vækst og velfærd var to temaer, som optog de tre første talere, der repræsenterede hver sin sektor: Adm.

Artiklen fortsætter under annoncen

direktør Karsten Dybvad, DI, formand Martin Damm, Kommunernes Landsforening og formand Bent Hansen, Danske Regioner.

“Der er grund til at anerkende indsatsen hos dem af jer i kommunerne, der har valgt at nedsætte eller direkte afskaffe dækningsafgiften.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommuner spiller en vigtig rolle, når det handler om at styrke virksomhederne, så de kan skaffe ordrer og aktivitet til lokalområdet og dermed fastholde arbejdspladser i Danmark”, sagde Karsten Dybvad.

Det skriver Dansk Industri.

Han betonede også vigtigheden af en god servicekultur i det offentlige.

“Vi kan se, at det har betydning, når sagsbehandlingen og samarbejdet med kommunen foregår hurtigt og effektivt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det løfter produktiviteten. Det bliver også husket, når en virksomhed skal tage stilling til, hvor man skal placere nye aktiviteter og investere i fremtiden”, sagde Karsten Dybvad.

“Vi kan simpelthen se, at kommuner med et godt erhvervsklima også er dem, som ofte har den største vækst i antallet af private arbejdspladser”, tilføjede han.

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 112, Sønderborg

Antallet af indbrud i Sønderborg steg med ét

22. april 2021 112

Man kan mene, at et enkelt indbrud er ét for meget, men alligevel kan man ikke sige, det er overvældende, at der i første kvartal er begået 27 indbrud i beboelser, som ligger indenfor Sønderborgs kommunegrænse. Sidste år blev der i samme periode begået 26 indbrud i beboelser, mens der i 2018 og 2019 var […]

Læs mere...