Kommuner med god service har størst vækst

3. december 2014 Erhverv

Offentlige myndigheder og private virksomheder skal styrke samarbejdet og styrke lederskabet. Resultatet skal gerne blive mere vækst. Sådan lød det fra flere af oplægsholderne på dagens konference i Industriens Hus om ”Lederskab og partnerskaber på tværs af sektorer”.rådhus

Artiklen fortsætter under annoncen

Vækst og velfærd var to temaer, som optog de tre første talere, der repræsenterede hver sin sektor: Adm. direktør Karsten Dybvad, DI, formand Martin Damm, Kommunernes Landsforening og formand Bent Hansen, Danske Regioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er grund til at anerkende indsatsen hos dem af jer i kommunerne, der har valgt at nedsætte eller direkte afskaffe dækningsafgiften. Kommuner spiller en vigtig rolle, når det handler om at styrke virksomhederne, så de kan skaffe ordrer og aktivitet til lokalområdet og dermed fastholde arbejdspladser i Danmark”, sagde Karsten Dybvad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Dansk Industri.

Han betonede også vigtigheden af en god servicekultur i det offentlige.

“Vi kan se, at det har betydning, når sagsbehandlingen og samarbejdet med kommunen foregår hurtigt og effektivt. Det løfter produktiviteten. Det bliver også husket, når en virksomhed skal tage stilling til, hvor man skal placere nye aktiviteter og investere i fremtiden”, sagde Karsten Dybvad.

“Vi kan simpelthen se, at kommuner med et godt erhvervsklima også er dem, som ofte har den største vækst i antallet af private arbejdspladser”, tilføjede han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...