Kommunikationsfolk under samme navn og tag

29. september 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

The Moon er navnet på en ny forening, der leder efter lokalitet, hvor kreativiteten kan udfoldes til glæde for både private og offentlige virksomheder.

Sønderborg hører til blandt de tre mest kreative byer i landet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har den amerikanske professor Richard Florida fastslået i en rapport.

Grace Heim

Grace Heim

Forskningsresultatet underbygges nu ved, at en række af områdets mange kommunikations-eksperter går sammen og etablerer The Moon.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet er først og fremmest at finde et sted, hvor virksomhederne samlet kan have til huse for på den måde at sparre og idéudvikle med hinanden og sammen løse større og mere komplekse kommunikationsopgaver, end de kan hver for sig.

“Vi har sammen med Sønderborg Erhvervs og Turistcenter (SET) arbejdet med planerne siden februar, og nu er vi klar til at etablere den forening, der kan løfte opgaven til glæde for os alle”, siger en af initiativtagerne Grace Heim, Grace Works i Augustenborg.

Målet er at finde et fælles sted – lidt a la Spinderihallerne i Vejle eller Kunstværket i Augustenborg – hvor virksomhederne kan få hjemsted.

“Dét, at vi dagligt kan færdes blandt hinanden har stor betydning for de kommunikationsløsninger, vi kan skabe sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg forestiller mig et sted, hvor vi samler branchespecialister indenfor eksempelvis grafisk design, softwareudvikling, PR, illustration, web-design, art direction, fotografi og marketing. Sammen kan vi sikre områdets private og offentlige virksomheder de specialløsninger, der giver virksomhederne fremgang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi behøver ikke altid hente eksperterne i København og Århus. Vi har det hele i Sønderborg, når blot vi puljer hinandens kompetencer.

“Vi har alle vores drømme og målsætninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og ja, månen er et godt sigtepunkt. Når vi sigter højt, rammer vi altid den optimale løsning. Derfor har vi valgt, at fællesskabet skal hedde The Moon. Det sender et klart og entydigt budskab om, at vi i fællesskab vil noget stort – og det vil vi.”

Første skridt på vejen mod månen og en fælles lokalitet er stiftelsen af en forening, der skal varetage opgaverne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sker torsdag den 9. oktober kl. 1730 på Kunstværket i Augustenborg, hvor alle indenfor kommunikationsbranchen er velkommen.

“Den succes Kunstværket har, viser hvor meget man kan løfte hinanden ved at være sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det og Spinderihallerne i Vejle er et forbillede for os. Vi mangler stedet, og vi skal nok finde det – på den ene eller anden måde”, siger Grace Heim.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 112, Nordborg

Der var brand i et tag på en Linak-bygning

16. april 2021 112

Fredag ved middagstid blev der ringet til Brand og Redning, som sendte de frivillige brandmænd fra Egen og en tankvogn fra Augustenborg til Linak. “Det opstod brand i forbindelse med noget tagdækning, men da vi nåede frem havde tagdækkerne selv slukket ilden og det er jo rigtigt godt”, siger indsatsleder Jan Erik Rasmussen til SønderborgNYT. […]

Læs mere...