Koncert med Heartlands, Richardt Nielsen & Jesper Hindø

29. maj 2015 Kultur

Fredag d. 5 juni kl 20:00 vil man på Frøken Jensen i Skelde kunne opleve Heartlands i fuld besætning + Richardt Nielsen & Jesper Hindø.

Richardt Nielsen & Jesper Hindø starter denne musikalske aften med et lille sæt sange. Derefter går Heartlands på scenen med 2 sæt. Aftenen sluttes som traditionen er på Frøken Jensen med en god jamsession. Publikum er velkommen til at være med i jamsession.frøken jensen
Artiklen fortsætter under annoncen

Dina Lou som er sangskriver og sanger i bandet skriver på facebook “Vi glæder os til ENDELIG at spille i fuld besætning, på Frøken Jensen.
Artiklen fortsætter under annoncen

Billetten koster 100 kr. og vi lover at give jer musik for alle pengene! 


På Frk.Jensen er det kutyme at vi jammer efter koncerten. Så tag gerne dit instrument eller din sangstemme med, eller bliv bare og nyd fælles musiske oplevelser efterfølgende. Det er SÅ hyggeligt! Inviter alle dem I kender!! Jo flere jo bedre!
Artiklen fortsætter under annoncen


Vi glæder os til at se jer!” – tilmeld jer eventet her – www.facebook.com/events/1568717060056274/
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...