Koncert med orgel og jazz – det mestrer Organic 3 i Sønderborghus

28. september 2018 Kultur

Orgel og jazz er ikke en hverdagskonstellation, men kan være virkelighed, når denne konstellation lægges i hænderne på Niels Ole Sørensen. Han er foruden at være formand for Tversted Jazzy Days i Vendsyssel også organist i en kirke uden for Frederikshavn.

Søndag den 7. oktober gæster han sammen med sin trio Sønderborg Jazzclub.

Foruden sin faste trio har han med sig også en af landets rutinerede saxofonister, Anders Gaardmand, med som gæstesolist. Den faste besætning i gruppen Organic 3 er modtageren af Ben Webster-prisen 2015, guitaristen Uffe Steen, der er en god gammel kending af publikum i jazzklubben. Desuden består trioen af Esben Bach på trommer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver en eftermiddag med lyttevenlig og svedig soulmusik med musik skrevet af Niels Ole Sørensen, der også viser, at han er en af landets bedste hammondorganister. Deres fremføring af soulmusikken viser med al tydelighed, at de fire musikere nyder at spille med hinanden. Gaardmand og Organic 3 spillede i øvrigt sammen første gang sammen i 2017 på La Fontaine i København, og siden er det blevet til flere succesrige koncerter rundt om i landet, skriver Jazzclubben til SønderborgNYT

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten den 7. oktober finder sted på Sønderborghus fra klokken 15.

Entreen er 120 kroner HER på LINKET og 140 kroner ved indgangen. Jazzklubbens medlemmer kommer inde for 80 kroner og studerende for en 50’er.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk