Koncert med politiske undertoner

31. oktober 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler
IMG_2437

Foto: Bo Bach Jensen

Når Ahmad Joumaa samler en gruppe musikalske mennesker, der repræsenterer forskellige nationaliteter i et orkester, så er der en tanke bag.

IMG_2459

Ahmad Joumaa fortæller, at mennesker med forskellig baggrund sagtens kan gøre noget sammen. Foto: Bo Bach Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

IMG_2442

Foto: Bo Bach Jensen

“Vi vil selvfølgelig gerne underholde de syriske flygtninge, som er på kasernen, så de får en oplevelse midt i ventetiden”, siger Ahmad Joumaa til SønderborgNyt.

“Men det vigtigste er, at orkesteret er et eksempel på, at mennesker med forskellig baggrund sagtens kan lave noget sammen. Nationalitet og religion er ikke afgørende”, siger han. Og tilføjer, at det er lettere at vise det politiske budskab gennem kultur fremfor at lave en panel-debat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om syrerne på kasernen så opfattede koncerten fredag aften som underholdning eller politik, kan ingen vide.

18. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

SDU-studerende er klar til at hjælpe grænseregionens SMV’er

18. juni 2024 Erhverv

Med sit fokus på digitalisering, automatisering og bæredygtighed har Interreg-projektet ARTEMIS faciliteret frugtbare samarbejder mellem studerende og lokale virksomheder, hvilket har bidraget til nye ideer og bæredygtige løsninger. “Vores tilgang til at lave det perfekte match mellem talentfulde studerende og ambitiøse virksomheder har skabt en række innovative løsninger, der ikke kun fremmer bæredygtighed, men også […]

Læs mere...