Kongelig ballet ved Sønderborg Slot

23. maj 2017 Kultur

Til dette års Kongelig sommerballet, der foregår ved Sønderborg Slot den 6. juni kl. 19, kan du bl.a. opleve pas de deux’er fra to af de tre funklende balletter fra George Balanchines Juveler, som netop er blevet opført for første gang i Danmark.

Derudover kan du få en forsmag på nogle af de balletter, du kan opleve i den kommende sæson på Det Kongelige Teater, heriblandt Sort svane pas de deux fra balletten Svanesøen danset af Ida Praetorius og Marcin Kupiñski, og en Tarantellen fra Napoli – 3. akt.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg glæder mig til at komme rundt i landet og vise, hvad vi laver for folk, som normalt ikke kommer i teatret. Det bliver spændende at opleve de skiftende scenografier, der kan være alt fra slotte til asylcentre og at mærke den tætte relation mellem os og publikum, som vi forhåbentligt kan dele de smukke sommeraftener med”, siger solodanser Ida Praetorius i en pressemeddelelse.

Kongelig sommerballet er en stærk institution i Det Kongelige Teater – ligesom Den Kongelige Ballet, hvor nogle af verdens bedste dansere får lov til at vise flere publikummer det, de er allerbedst til, og i år er ingen undtagelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Kultur, Sønderborg

Se hvem der får en skulptur fra WoodSculpture

23. maj 2022 Kultur

Efter to års undtagelsestilstand med restriktioner er træskærersymposiet, WoodSculpture, nu tilbage i vante gænge. Arrangørerne bag begivenheden har netop valgt de ti modtagere, der i år kan modtage en skulptur. Der blev lagt særlig vægt på geografisk spredning, så flest mulige borgere får glæde af en skulptur. ”Jeg glæder mig over, hvor mange ansøgninger, vi […]

Læs mere...