Kongelig Classic giver liv ved havnen

29. august 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Dagen igennem er sønderborgensere og turister kommet sivende til havneområdet, hvor der er en masse spændende boder, der byder på både

Sønderjyske Smagsoplevelser - lige til at tage med hjem eller nyde på stedet.

Sønderjyske Smagsoplevelser – lige til at tage med hjem eller nyde på stedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

spiseligt, drikkevarer og oplevelser. Hertil kommer, at der på havnekajen er rigtigt gode mulighder for, at børn kan lege nye lege – ganske gratis.

  • Og vi byder på en æske med Sønderjyske Smagsoplevelser, siger Tanja Have til SønderborgNyt. Smagsoplevelserne er sønderjyske specialiter, der er taget under kærlig behandling af dygtige kokke, så de er løftet til gourmet-niveau.

Hotel Comwell havde i dagens anledning smidt en masse flaskeposter ud – og de heldige findere, kan se frem til at nyde en herlig buffet på hotellet længere fremme på året.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Vi serverer for dem, når der er åbent hus på hotellet, siger hoteldirektør Helle Miang til SønderborgNyt.

På vandet

Kongelig Classic er en sejlads, hvor der sejles fra Flensborg til Sønderborg fredag – og lørdag ved 11-tiden lettes ankeret og så går det videre til Aabenraa.

billede

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...