Kongelig Classic giver liv ved havnen

29. august 2014 Kultur

Dagen igennem er sønderborgensere og turister kommet sivende til havneområdet, hvor der er en masse spændende boder, der byder på både

Sønderjyske Smagsoplevelser - lige til at tage med hjem eller nyde på stedet.

Sønderjyske Smagsoplevelser – lige til at tage med hjem eller nyde på stedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

spiseligt, drikkevarer og oplevelser. Hertil kommer, at der på havnekajen er rigtigt gode mulighder for, at børn kan lege nye lege – ganske gratis.

  • Og vi byder på en æske med Sønderjyske Smagsoplevelser, siger Tanja Have til SønderborgNyt. Smagsoplevelserne er sønderjyske specialiter, der er taget under kærlig behandling af dygtige kokke, så de er løftet til gourmet-niveau.

Hotel Comwell havde i dagens anledning smidt en masse flaskeposter ud – og de heldige findere, kan se frem til at nyde en herlig buffet på hotellet længere fremme på året.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Vi serverer for dem, når der er åbent hus på hotellet, siger hoteldirektør Helle Miang til SønderborgNyt.

På vandet

Kongelig Classic er en sejlads, hvor der sejles fra Flensborg til Sønderborg fredag – og lørdag ved 11-tiden lettes ankeret og så går det videre til Aabenraa.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...