Kongelig Classic lægger til kaj til sommer

23. februar 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Havnen i Sønderborg vil igen i år give genlyd af masser af blafrende sejl og glade mennesker når sejlskibsregattaen Kongelig Classic lægger til kaj i Sønderborg, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Regattaen med gamle træskibe, der lægger til i Flensborg, Sønderborg og Aabenraa i sidste weekend af august, har været holdt fire gange og det har givet målbare resultater for byerne.by

Artiklen fortsætter under annoncen

Regattaen med tilhørende aktiviteter skaber liv på havnen for borgere og turister, viste en evaluering fra Visit Sønderborg i 2015.

I de første tre år fungerede regattaen som et Interreg-projekt med EU-midler. Flensborg og Aabenraa har tidligere besluttet at fortsætte støtten, og nu vil også Sønderborg Kommune sikre skibenes ankomst og aktiviteterne med i alt 180.000 kroner i støtte med bevillinger fra erhvervsudvalget og udvalget for kulturel og regional udvikling.

Eventen skal koordineres af Destination Sønderjylland, og Visit Sønderborg står for landaktiviteterne i Sønderborg.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...