Kongevej-bibliotekets mødelokaler kan bruges året ud

12. juli 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Hovedbiblioteket på Kongevej lukker fra den 18. september, fordi biblioteket flytter til Multikulturhuset på havnen.

Men husets grupperum og salen kan bookes året ud.

Fra mandag den 18. september er hovedbiblioteket lukket for at give tid til at pakke bøger, andre udlånseffekter og inventar ned og flytte det. Lånere må frem til, at det nye biblioteket åbner i starten af november, benytte sig af kommunens øvrige biblioteksfilialer – hvor de nærmeste ligger i Ulkebøl og Dybbøl. Her kan lånere også hente deres reserverede materialer, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men de mange foreninger, som benytter bibliotekets grupperum og salen på Kongevej, behøver ikke at fortvivle. Lokalerne kan nemlig bookes og lånes året ud – med sidste frist for bookning den 5. november.

Hvis man har brug for at booke mødelokaler eller sal i det nye bibliotek i 2018, så kan man også gøre det.

Det vil foregå i det offentligt tilgængelige bookingsystem, som i forvejen bruges til Kongevej-biblioteket – og allerede fra den 1. august.

 

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...