Kongskilde åbner nyt distributionscenter

20. marts 2015 Erhverv

Kongskildes to Sønderborg-fabrikker er lagt sammen, og et nyt europæisk distributionscenter for slid- og reservedele skal indvies. Indvielsen sker fredag den 27. marts i Sønderborg på fabrikken i Ulkebøl, hvor alle sejl er sat til for at skabe en festlig dag.

Blandt talerne er Lars Løkke Rasmussen, Lars Sørensen, vicekoncernchef i DLG og bestyrelsesformand i Kongskilde samt Ole Gade, CEO i Kongskilde, som vil tale om det nye Kongskilde og betydningen af investeringerne i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

politi

Herefter foretages den officielle åbning, hvor snoren klippes.

En lang række gæster fra landbruget, samarbejdspartnere, pressen og repræsentanter for det offentlige er inviteret til at deltage i festlighederne. Ud over selve indvielsen vil gæsterne få en guidet rundvisning i den nyindrettede fabrik samt det nye globale center til distribution af alle Kongskildes slid- og reservedele.

“Det har været vigtigt for Kongskilde at effektivisere produktionen og styrke logistikken for at forbedre vores konkurrenceevne”, siger adm. direktør Ole Gade i en pressemeddelelse fra Kongskilde Industries. Han fortsætter:

“Derfor er vi stolte af at præsentere Europas mest fleksible fabrik til produktion af blandt andet fuldfoderblandere samt det nye, store distributionscenter, der betyder, at landmænd og forhandlere over hele Europa kan få dag til dag-levering af slid- og reservedele”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk