Konkurrence: Få håret sat til narrestreger

29. oktober 2014 Uncategorized

Før man ser sig om, er det både jul og nytår, og så er det på ide at tjekke, om frisuren skal have en omgang. Og når man nu er i gang, så er der måske lidt mere, der skal tjekkes efter, så man er klar til de mange fester omkring jul og nytår.

Hår-Design, Vivian Jessen klipper (1)

Den heldige i vores konkurrence kan se frem til at blive klippet af Vivian Jessen fra Hår-Design i Broager. Med i klipningen følger også en række gode råd og tips fra frisøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er denne uges sponsor af en læserkonkurrence her på SønderborgNyt klar til at tage sig af. Det er frisørsalonen Hår-Design i Broager, der drives af Vivian Jessen. Hun har haft salon i Broager i mere end 35 år – først i Borgergade, men siden for 0tte år siden har adressen været Storegade 15 i Broager.

Højt humør og store smil er kendetegnende for alle i salonen, og som kunde i stolen skal man være forberedt på, at der både bliver snakket og grinet, men sandelig også talt mange alvorsord, mens sakse, kamme og frisørernes hænder arbejder på højtryk.

Artiklen fortsætter under annoncen

I salonen møder man foruden Vivian Jessen også de to uddannede frisører, Monica Kønig og Armine Barsegyan, og alle har hver især deres faste kunder, hvoraf flere kommer ikke blot fra Broager og omegn, men også længere væk fra for at blive klippet med mere.

“Alle ved, at vi kan klippe, men det er ikke alle, der ved, at vi kan meget mere”, fortæller Vivian Jessen.

Som eksempel nævner hun hårlamination, som ingen forbinder en frisørsalon i “lille” Broager med, som Vivian Jessen udtrykker det. Hårlamination er en speciel teknik til hår, der er mat og glansløst. Behandlingen består kort fortalt i, at håret styrkes ved at tilføre keratin, protein og antioxidanter, og behandlingen slutter med selve lamineringen, der holder håret fyldigt og glansfuldt i cirka seks uger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Salonen, der betjener både børn og voksne af begge køn, er som skrevet ved at gøre klar til den forestående højtid og de medfølgende fester, og det kommer til at handle om især permanet makeup af bryn og efterfølgende vippe-extension, hvor kunden – her taler vi om kvinder – får limet kunstige vipper på. Efter den omgang kan festerne bare komme an.

Interesserede kan klikke forbi Hår-Design på Facebook og se mere om, hvem og hvad Hår-Design er.

Man kan også komme i kontakt med Hår-Design på en helt anden måde – nemlig ved at deltage i en lille konkurrence: Ved at svare på et enkelt spørgsmål har man chance for at vinde en gratis klipning. Både mænd og kvinder kan deltage. Læs mere og find og svar på spørgsmålet på SønderborgNyts Facebookside.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...