Konkurrence: Find de ikke-registrerede hjertestartere

19. september 2013 Uncategorized

En hjertestarter gavner kun, hvis man ved, hvor den hænger. Derfor er det vigtigt, at hjertestarterne i Danmark bliver registeret. På www.hjertestarter.dk kan du se et danmarkskort med alle registrerede hjertestartere – her kan du altid tjekke, hvor der hænger en hjertestarter i nærheden af dig.

Hvis du kender til hjertestartere, som ikke er registreret, hører vi gerne fra dig. Udfyld nedenstående informationer – så deltager du samtidig i konkurrencen om at vinde gode præmier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan deltager du:

  • Alle kan deltage i konkurrencen om at finde ikke-registrerede hjertestartere – både enkeltpersoner samt foreninger, klubber og lign., der kan tilmelde sig som gruppe.
  • Hvis du ser en hjertestarter, kan du undersøge, om den er registreret. Det kan du gøre ved at søge på adressen, hvor hjertestarteren hænger, på www.hjertestarter.dk eller via appen ”TrygFonden Hjertestart”, som gratis kan downloades til iPhone og Android.
  • Hvis hjertestarteren ikke er registreret, kan du i nedenstående indtaste oplysninger om, hvor hjertestarteren hænger samt dine egne oplysninger. Så deltager du i konkurrencen.

For hver ikke-registrerede hjertestarter, du melder ind med, får du et lod i konkurrencen.

Der trækkes lod om 5 iPhone 5s blandt alle enkeltpersonerne, som deltager. Deltager man som en forening, klub eller lign. kan man vinde 5.000 kr. til en social aktivitet eller et fælles indkøb. Der trækkes en vinder i hver region til henholdsvis iPhone og pengepræmien.

Konkurrencen kører fra den 16. september til den 29. oktober. Den 30. oktober får alle vinderne direkte besked.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk