Konkurrence: Find de ikke-registrerede hjertestartere

19. september 2013 Uncategorized

En hjertestarter gavner kun, hvis man ved, hvor den hænger. Derfor er det vigtigt, at hjertestarterne i Danmark bliver registeret. På www.hjertestarter.dk kan du se et danmarkskort med alle registrerede hjertestartere – her kan du altid tjekke, hvor der hænger en hjertestarter i nærheden af dig.

Hvis du kender til hjertestartere, som ikke er registreret, hører vi gerne fra dig. Udfyld nedenstående informationer – så deltager du samtidig i konkurrencen om at vinde gode præmier.

Sådan deltager du:

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Alle kan deltage i konkurrencen om at finde ikke-registrerede hjertestartere – både enkeltpersoner samt foreninger, klubber og lign., der kan tilmelde sig som gruppe.
  • Hvis du ser en hjertestarter, kan du undersøge, om den er registreret. Det kan du gøre ved at søge på adressen, hvor hjertestarteren hænger, på www.hjertestarter.dk eller via appen ”TrygFonden Hjertestart”, som gratis kan downloades til iPhone og Android.
  • Hvis hjertestarteren ikke er registreret, kan du i nedenstående indtaste oplysninger om, hvor hjertestarteren hænger samt dine egne oplysninger. Så deltager du i konkurrencen.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

For hver ikke-registrerede hjertestarter, du melder ind med, får du et lod i konkurrencen.

Der trækkes lod om 5 iPhone 5s blandt alle enkeltpersonerne, som deltager. Deltager man som en forening, klub eller lign. kan man vinde 5.000 kr. til en social aktivitet eller et fælles indkøb. Der trækkes en vinder i hver region til henholdsvis iPhone og pengepræmien.

Konkurrencen kører fra den 16. september til den 29. oktober. Den 30. oktober får alle vinderne direkte besked.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...