Kronprinsesse Mary kommer igen til Sønderborg

9. november 2015 Kultur

Når DR Ultra om tre uger ruller sit stort anlagt gallashow, D’Nice at være nice, ud over Danmark, så står marypremiereshowet i Sønderborg fredag 27. november i Broager Sparekasse Skansen. Her vil publikum kunne opleve en perlerække af kendte navne live, når Ultra-værterne Sofie Linde, Jacob Riising og Joakim Ingversen får følgeskab på scenen af blandt andre Wafande, Page Four, MGP-vinder Flora Ofelia, Bubber, Nikolaj Stokholm og Svenning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kronprinsesse Mary kommer

Premieren i Sønderborg har fornemt besøg i form af Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, der vil overvære hele premieren og desuden optræde i et indslag i selve showet. Mary Fonden og Ultra Galla samarbejder nemlig igen i år ved denne gang at sætte fokus på ensomhed i det store Ultra Galla Show, skriver Center for Kultur i en marypressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Forhåbentlig kan vores samarbejde med DR Ultra sætte gang i en snak om, hvordan ensomheden føles, og hvad man kan gøre for at komme ud af ensomheden”, siger Helle Østergaard, direktør i Mary Fonden.

DR Ultra Galla er blot seneste skud på stammen af et mangeårigt samarbejde om stort anlagte DR-shows i Sønderborg, der tidligere har talt blandt andet Kronprinsparrets Priser, sidste års 1864-premiere og dette forårs Skolernes Sangdag.

Danmarks bedste kammerat

Artiklen fortsætter under annoncen

Ultra Galla handler om at være “nice”, hvilket Sofie Linde, Jacob Riising og Joakim Ingversen gør alt for at efterleve i det store show, der vil være spækket med musik, comedy og flotte marypriser. Med hjælp fra blandt andre Bubber, Nikolaj Stokholm og Svenning vil de kåre Danmarks bedste kammerat og hylde alle, der synes ‘D’ Nice at være Nice’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver et festfyrværkeri for det gode kammeratskab, og børn og voksne kan glæde sig til at opleve Ultra Galla live i Sønderborg.

Billetter kan købes på www.drbillet.dk.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...