Kronprinsen er med til at fejre Touren målområdet i Sønderborg

24. maj 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet kører i mål i Sønderborg, så er Kronprinsen i målområdet og det sætter Christel Leiendecker, der er formand for Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgskab, stor pris på.

“For os i Sønderborg og Gråsten betyder den kongelige familie rigtigt meget, så det er rigtigt dejligt, at Kronprinsen vil være her, når rytterne i den største idrætsbegivenhed nogensinde finder sted i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker til SønderborgNYT.

Borgmester Erik Lauritzen tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kronprinsen deltog også i nogle af de første møder med den franske Tour-ledelse og jeg er ikke i tvivl om, at sporten betyder meget for ham og for os er det jo rigtigt dejligt, at Kronprinsen har valgt at være i Sønderjylland den 3. juli, når feltet kører ind i Sønderborg”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...