Kultur-blæksprutte skifter Sønderborg ud med Bruxelles

11. marts 2014 Kultur

Else Christensen-Redzepovic tiltræder 1. maj som leder af Det Danske Kulturinstitut i Bruxelles, hvor hun afløser Klaus Bondam.

Else Christensen-Redzepovic.

Else Christensen-Redzepovic.

Kulturinstituttet vil styrke indsatsen for, at danske kulturaktører kommer med i de samarbejder, der giver øget adgang til de finansieringsmuligheder, som EU-systemet rummer.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg glæder mig til at hjælpe danske kulturaktører og institutioner til at forstå og bruge alle de muligheder, der ligger i EU, siger Else Christensen-Redzepovic i en pressemeddelelse.

Resultater gav jobbet

Både som leder af Sønderborgs kulturhovedstadskandidatur 2017 og som rådgiver af en række internationale kulturinstitutioner har Else Christensen-Redzepovic dokumenteret stærke resultater. Hun har udviklet internationale projekter, skabt bilaterale samarbejder med nye vinkler samt vist evnen til at finde finansiering, herunder med EU’s mange forskellige støttemuligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med Else Christensen-Redzepovics visioner for at bringe kunst og kultur over grænser og bygge bro mellem interkulturelle forskelle, samt hendes store netværk blandt EU-institutioner og globalt, er målet, at Kulturinstituttet i Bruxelles udvikler sig til at blive en naturlig partner for grænseoverskridende samarbejder til glæde for danske kulturaktører.

Væk fra Sønderborg

Til Sønderborg Nyt siger Else Christensen-Redzepovic:

– Jeg er allerede i gang med mit nye arbejde. To dage om ugen er jeg i København, fordi de ting vi skal snakke igennem, skal snakkes igennem nu og ikke når jeg bor i Bruxelles, siger hun. Fra maj bliver hun udstationeret i Bruxelles, så i den kommende måned er der fuld fart på den kulturelle blæksprutte.

– Jeg er ved at runde alle de ting af, som jeg har gang i gennem mit konsulentfirma og så er der selvfølgelig stadig opgaver i kalenderen, jeg skal lave, siger Else Christensen-Redzepovic.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. juni 2021 COVID-19, Sønderborg

Nye åbningstider i testcentrene

18. juni 2021 COVID-19

Fra fredag aften lukkes testcentrene Broager Sparekasse Skansen, Forsamlingsgården Sundeved og Væksthuset Augustenborg ned – og fremover vil der være otte testcentre, som kan benyttes. SFS-Hallen – hverdage  9:00 – 19:00, lør: 10.00 – 18.00, søn 10.00 – 18.00 Frivillighedens Hus – hverdage 9.00 – 19.00, lør: 10.00 – 20.00, søn: 10.00 – 20.00 Nordborg […]

Læs mere...