Kultur i Syd genudsender Gnags i Mølleparken

11. december 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Gnags havde en helt fantastisk aften den 5. juni i år sammen med et publikum, som havde fyldt Mølleparken i Sønderborg til sidste plads, og derfor har Kultur i Syd bestemt sig for at genudsende Gnags i en ny koncert i 2016.

De vilde kaniner svingede som aldrig før og Peter A.G. fortalte begejstret, hvordan Gnags i sin tid byggede både rutinen og renommeet op via venner på Als og småjobs i og omkring Sønderborg, skriver Kultur i Syd i en pressemeddelelse.

Peter A. G.

Peter A. G.

Artiklen fortsætter under annoncen

Publikum svarede igen ved at skabe en stemning, som fik Gnags til at sprudle af energi og spilleglæde. De spillede nærmest over evne i den lune juni aften, og koncerten blev, efter publikums reaktioner at dømme, sæsonens bedste.

I 2016 bliver det sæsonens sidste koncert, den 27. august, og mon ikke det bliver en afslutning med manér?

Ud over Gnags vil et andet kendt dansk navn give koncert i Mølleparken samme aften.

Koncerterne afvikles begge på scenen i Mølleparken samme aften, og er med på Kultur i Syds partoutkort for 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Partoutkort

Salget af det nye partoutkort er allerede godt i gang med flere end 3.000 solgte kort. Partoutkortet kan købes på Billetnet og på salgsstederne.

Introduktionsprisen er kun 799 kr. Fra og med den 25. december, eller når der er solgt 4.500 partoutkort, stiger prisen til 925 kr.

Billetter til de enkelte koncerter kan købes fra den 1. februar 2016.

 

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...