Kultur i Syd klar til sæsonafslutningen 2015

19. december 2014 Kultur

Når Saybia og Tina Dickow går på scenen den 29. august i Mølleparken bliver det en effektfuld afslutning på sommerens koncerter og det hidtil største partoutkortprogram i Mølleparken.

Tina Dickow lukker og slukker i Mølleparken.

Tina Dickow lukker og slukker i Mølleparken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem de seneste 10 år har Tina Dickow bevæget sig fra næsten ukendt til en dansk superstjerne med internationalt format.

Med sine ni udgivelser har Tina Dickow markeret sig som en af landets bedste og mest personlige sangskrivere med en sjælden evne til at ramme rent og dybt hos både medier og publikum. Hun gør tingene på sin egen måde og med en energi og en styrke, man umiddelbart ikke tiltror hende. Men man overraskes og imponeres.

Sabya har ikke et tour-program, men spiller, når og hvor de har lyst.

Sabya har ikke et tour-program, men spiller, når og hvor de har lyst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Saybia spillede sammen i næsten 10 år, før de brød igennem med debut albummet ”The Second You Sleep”. Med hitsingler på stribe sikrede Saybia sig herefter et eftertrykkeligt gennembrud med danske salgstal på den flotte side af 100.000 albums.

I 2008 trak de sig tilbage fra rampelyset, og har de kun optrådt sporadisk ved live koncerter. Men som de siger, er de aldrig stoppet som band. De nøjes blot med at spille når de har lyst, og det har de den 29. august!

Køb et partoutkort til 799 kroner HER – og få hele 14 musikoplevelser for pengene.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...