Kulturnatten: Slagtøjskoncert som er langt ud over det sædvanlige

9. august 2018 Kultur

Kulturnatten i Koncertsalen Alsion 24. august bliver en aften med slag i og smæk på. Schleswig-Holstein Musik Festival gæster Koncertsalen Alsion med Elbtonal Percussion, der flere gange har fået loftet til at løfte sig i Hamborg nye koncertsal, Elphilharmonie.

Koncerten hedder passende ”Night of the Drums” og vil vise, hvor imponerende og alsigt begrebet ”slagtøj” er, skriver kommunens Event-afdeling.

De fire herrer bag slagtøjsgruppen Elbtonal Percussion er kendt for ikke blot deres høje faglige niveau, men også deres show-talent og deres vedvarende udfordringer af slagtøjsgenren. Flere gange har de begejstret en fyldt Elbphilharmonie i Hamborg. Der er garanti for en koncertaften ud over det sædvanlige i Alsion.

Koncerten er et samarbejde mellem Schleswig-Holstein Musik Festival, Bund deutscher Nordschleswiger og Sønderborg Kommune.

Der kan købes billetter på HER på shmf.de

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...