Kultursalen: Dansk debut for singer-song-writer Obadiah Parker

10. september 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Det bliver en del af Danmarks-debut’en, når Obadiah Parker giver koncert i Kultursalen, hvor det er lykkes MIF Kultur at få besøg af den turnerende kunstner fra USA. han kommer den 26.

Artiklen fortsætter under annoncen

september kl. 20.00.kultursalen

Under navnet Obadiah Parker har Mat Weddle spillet musik siden 2005.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fik over 10 millioner likes på YouTube for hans fortolkning af Outkasts “Hey Ya”, og han har solgt 500.000 sange på iTunes.

Obadiah Parker er på turné med albummet ”The Siren and The Saint”, der er hans fjerde udgivelse, men hans første fuldlængde studiealbum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikken er intenst personlig og uforfærdet oprigtig. Parker fortæller sin egen historie om afhængighed og vejen ud af det, og han kredser om forholdet til to kvinder.

  • Vrede, afhængighed, kærlighed, fortvivlelse, glæde – det er en del af os alle, siger han.

Lad ikke det megen ansigts hår narre dig – Obadiah Parker er langt fra ”langskægget rock”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du vil høre markant blues og soul i hans akustiske lyd. Han er heller ikke den slags singer-songwriter, der nødvendigvis skriver om følelser og kærlighed. Han fokuserer i stedet ofte på et billede eller en historie, som folk kan relatere sig til og føle som en fælles oplevelse gennem hans ærlige og universelle sangskrivning.

Vi ser frem til at kunne præsentere Obadiah Parker  med band på scenen i Kultursalen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du var en af de heldige, der hørte Melanie Dekker eller Alias Julius i Kultursalen har du igen chancen for at høre noget nyt – før det kommer i Danmarks Radio! Invitér familie, venner og naboer med til en uforglemmelig koncert i Kultursalen.

Du kan sikre dig en billet til 100,- kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

www.mif.dk/kultur

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Kultur, Nordborg

Universe åbner St. Bededag – husk at købe billet online

20. april 2021 Kultur

I Universe er åbningen fastsat til Store Bededag, som er fredag den 30. april, klokken 10, hvor parken åbnes i fuldt omfang både ude og inde – men med visse begrænsninger som følge af corona. “Vi er rigtigt glade  for, vi kan åbne til både de indendørs og udendørs aktiviteter, så vores gæster oplever hele […]

Læs mere...