Kultursalen: Dansk debut for singer-song-writer Obadiah Parker

10. september 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Det bliver en del af Danmarks-debut’en, når Obadiah Parker giver koncert i Kultursalen, hvor det er lykkes MIF Kultur at få besøg af den turnerende kunstner fra USA. han kommer den 26. september kl. 20.00.kultursalen

Under navnet Obadiah Parker har Mat Weddle spillet musik siden 2005. Han fik over 10 millioner likes på YouTube for hans fortolkning af Outkasts “Hey Ya”, og han har solgt 500.000 sange på iTunes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Obadiah Parker er på turné med albummet ”The Siren and The Saint”, der er hans fjerde udgivelse, men hans første fuldlængde studiealbum. Musikken er intenst personlig og uforfærdet oprigtig. Parker fortæller sin egen historie om afhængighed og vejen ud af det, og han kredser om forholdet til to kvinder.

  • Vrede, afhængighed, kærlighed, fortvivlelse, glæde – det er en del af os alle, siger han.

Lad ikke det megen ansigts hår narre dig – Obadiah Parker er langt fra ”langskægget rock”. Du vil høre markant blues og soul i hans akustiske lyd. Han er heller ikke den slags singer-songwriter, der nødvendigvis skriver om følelser og kærlighed. Han fokuserer i stedet ofte på et billede eller en historie, som folk kan relatere sig til og føle som en fælles oplevelse gennem hans ærlige og universelle sangskrivning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi ser frem til at kunne præsentere Obadiah Parker  med band på scenen i Kultursalen. Hvis du var en af de heldige, der hørte Melanie Dekker eller Alias Julius i Kultursalen har du igen chancen for at høre noget nyt – før det kommer i Danmarks Radio! Invitér familie, venner og naboer med til en uforglemmelig koncert i Kultursalen.

Du kan sikre dig en billet til 100,- kr. på www.mif.dk/kultur

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Erhverv, Sønderborg

Torsdag skal der sejlfisk på bordet på Brasserie 1761

4. oktober 2023 Erhverv

Onsdag middag kom Michael Jørgensen fra Jysk Seafoood kørende til Brasserie 1761 med en sejlfisk, som kokken, Zenia Jørgensen vil tilberede til de gæster, som besøger restauranten torsdag aften. Sejlfisk er en slægt med to arter af store, marine benfisk, der kendetegnes af en enormt forlænget rygfinne samt at snuden er forlænget til et langt, spidst […]

Læs mere...