Kultursalen: Oplev en medrivende soul- og blueskoncert med Margrete Grarup

15. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Den 3. februar fra kl. 20 er der en særdeles medrivende soul og blueskoncert i Kultursalen i Augustenborg, hvor Grarup Allstars slipper musikken fri. Et yderst kompetent orkester med stor solistisk styrke bestående at den absolutte elite inden for dansk blues og soul, skriver kultorholdet i Midtals Idrætsforening i en pressemeddelelse.

Musikkendere skriver:

Margrete Grarup evner at gøre hendes optrædener vedkommende, smagfulde og dynamiske, hvor mange andre sangerinder hurtigt lyder som rene stiløvelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden har hun en dyb forståelse for rammerne af de genrer, hun bevæger sig i og har et suverænt overblik over de historiske og stilistiske variationer i stilarterne.

Hun har en jordbunden professionalisme og en behagelig, imødekommende og åben natur. Åh ja – og sidst, men ikke mindst – en helt fantastisk stemme. Det kan svært at få hårene på armene til at lægge sig igen efter en koncert.

Bandet består af Uffe Steen, Palle Hjort, Niels Mathiasen, Niels Nello Mogensen, Esben Bach og Margrethe Garup.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter koster blot 105 kroner og de købes HER på mif.dk

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Tour de France, Sønderborg

Nu hænger Tourens farver over handelsgaderne i Sønderborg midtby

23. maj 2022 Tour de France

Søndag fik René Larsen, Allan Kreutz og Lukas Grøndahl Hansen fra Vollerup Elservice set Sønderborg lidt fra oven. De skiftedes til at stå i en lift og hænge udsmykning, Tour de France-paraplyer, op i Jernbanegade og Perlegade. “Vi bruger gerne vores søndag på opgaven og også gerne nogle hverdagsaftener, så vi generer andre mindst muligt. […]

Læs mere...