Kultursalen: Rockaften med Hitmen og 2nd Hands

21. april 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag den 2. maj kl. 20.00 skruer kulturholdet i Midtals Idrætsforening igen op for lydstyrken med to lokale bands, Hitmen og 2nd Hands. Det er en gentagelse af sidste års succes, hvor lokale musikere fik frit spil i Kultursalen i Augustenborg.

Hitmen

er en cover-powertrio fra det Sønderjyske, bestående af rutinerede musikere fra området.

Hitmen er klar til Augustenborg.

Hitmen er klar til Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hitmen spiller covernumre af blandt andet David Bowie, Tim Christensen, Hall & Oates, The Beatles, Allan Olsen, Gary Moore og mange flere.

Alle numrene er valgt fordi vi selv kan lide dem, hvilket gør at vi kan levere dem med overbevisning, helt ud over scenekanten og ned til de bagerste rækker, siger Kåre Hermansen fra Hitmen.

2nd Hands

har gennem årene spillet på de fleste festivaler i vores område, bl.a. Bobby festival på Sønderborghus og Nordals Musikfestival. Flere af bandets medlemmer er vokset op med 60’er og 70’er musik, så hovedvægten af numrene er fra den tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

2nd Hand skal også spille op.

2nd Hand skal også spille op.

Bandet startede som Beauty and the Beasts i 2005, og har gennem årene også heddet Rockorkesteret og The Blondes. 2nd Hands blev til i 2012 hvor bandet fik to unge sangerinder med. Det er Christine Kræmer Hansen og Mette Nielsen, og med dem kom der nu også nyere numre på programmet. Den gamle grundstamme i bandet er Bent Ruggaard-Nielsen, Lars Iversen, Erling Refsgaard, og Leon Betzer, der har spillet sammen siden opstarten af Beauty and the Beasts.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er altså igen er der lagt om til en aften med fuld gang i den i Kultursalen i Augustenborghallerne. Billetprisen er 50 kr. og de kan købes på www.mif.dk/kultur eller ved døren der åbnes kl. 19.00

 

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...