Kunst-elever udstiller i KunstPunkt

8. februar 2015 Kultur

I den kommende uge har BGK-eleverne på Sønderjyllands Kunstskole travlt med at lægge sidste hånd på en række værker, der skal vises frem for offentligheden fra lørdag, hvor de udstiller i KunstPunkt i Augustenborg.kunst

Udstillingen består af en række værker som eleverne enten har lavet i forbindelse med undervisningen på kunstskolen, eller arbejdet selvstændigt med uden for skoletiden.

Eleverne er mellem 18 og 25 år, og udstillingen er derfor en samling af mange forskellige udtryk og stilarter, så der er noget for en hver smag.
Derfor byder BGK eleverne også alle velkommen til at kigge og støtte op om nogen af sønderborgs unge talenter. Udstillingen er fra 13. fenruar og et par uger frem.
Artiklen fortsætter under annoncen

Der er fernisering på lørdag kl. 14. hvor der vil være lidt at drikke og snacks klar til gæsterne – og en af BGK-eleverne vil sige et par ord om udstillingen.
.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...