Kunst i Kulissen – én af fem udstillinger i Augustenborg

17. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Tirsdag aften brugte fotograf og billedmaler Inge Olsen nogle timer på at hænge malerier og fotografier op i opgangen og på første sal i KunstPunkt i Augustenborg. Udfordringen lå i at få de mange værker til at hænge lige og en del af dem i samme højde.

Inge Olsen i gang med at rette ind og rette ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes, det er gået fint med at få dem hængt op og det er jo dejligt. Andre gange kan det være virkeligt svært at finde den rette plads til hvert enkelt fotografi eller maleri”, siger Inge Olsen til SønderborgNYT.

I den seneste tid har Inge Olsen haft værksted i KunstVærket i Augustenborg.

“Og så maler jeg selvfølgelig også derhjemme”, siger hun.

Om sine værker siger hun:

“Udstillingen Kunst i Kulissen er med malerier, der er malet over en lang periode. Det er derfor en farverig og mangfoldig udstilling med forskellige motiver, farver, teknikker”, siger kunstneren, Inge Olsen og fortæller videre, der er fernisering på søndag mellem 16 og 18.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover indeholder udstillingen et mindre udvalg af fotografier af skrot. Fotografierne er taget på H.I. Hansens skrothandel i Odense, som ”driver minedrift på jordens overflade”.

Kunst i kulissen af….

Titlen på udstillingen har udspring i, at den foregår i kulissen af den store udstilling i Augustenborg, hvor der er fernisering på søndag kl. 14 på udstillinger i både Det hvide og Det røde palæ på Augustiana.

I Det hvide palæ kan man opleve Kinesiske Dage, hvor Kim Nørballe for 6. gang – i tæt samarbejde med NordArt i Büdelsdorf og Sønderborg Kommune – fejrer det Kinesiske Nytår med en række af arrangementer. 

Artiklen fortsætter under annoncen

I det Røde Palæ ses udstillingen ”Grænze Land”, der indeholder værker af 35 kunstnere fra Danmark og Tyskland i regi af Flensborg Fjords Kunst & Kulturforening, FFKK.

I KunstPunkt er der ud over udstillingen ”Kunst i kulissen” også en børneudstilling i regi af Flensborg Fjords Kunst & Kulturforening. 3. klasse på den Tyske Skole i Sønderborg
med akrylfarve og tegneblyanter i kunstundervisningstimerne har fastholdt deres tanker og overvejelser om deres syn på det grænseoverskridende samt sameksistensen blandt danskere og tyskere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover har Sönke Büsen en maleri- og emneudstilling ”Kina i vores hverdag” og en lille hyldest til den kinesiske litteratur.

Så på søndag er der en oplagt mulighed for at bruge en eftermiddag i  kunstens tegn  i Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...