Kunstfaktor-vinderne kåres tirsdag

11. juni 2018 Kultur

I forbindelse med Billedkunstens Dag i marts tog Kunstskolen initiativ til en årligt tilbagevendende event: , Kunstfaktor.

Alle kender XFactor, og Kuntstaktor er en ny, overraskende og stor mulighed for at spotte lokale kreative og kunstneriske unge talenter i Sønderborg.

Kunstfaktor 2018 bestod af tre forskellige opgaver som frit kunne løses og indsendes/afleveres til bedømmelse på Kunstskolen:

Forslag til en ny Kunshal på havnen, en kunstnerisk gavludsmykning på en lokal gavl på havnefronten og en skulptur på vand.

Artiklen fortsætter under annoncen

147 forslag er blevet vægtet og vurderet og 12 finalister er fundet, skriver Kunstskolen i en pressemeddelelse.

Finalen finder sted på Kunstskolen tirsdag kl. 15-16.30.

Dommerne bedømmer resultaterne og kl. 17 overrækkes der præmier til vinderne.

1.000 kroner til førstepladsen, Et valgfrit weekendkursus fra Kunstskolens program til nr. 2 og 3. pladsen udløser et gavekort på 500 kroner til Kunstskolens butik.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...