Kunstforedrag: Martin Bigum kommer til Sønderborg

21. april 2016 Kultur

12. maj kl. 19.00 får Sønderborg besøg af den kendte billedkunstner Martin Bigum.

I foredraget “Min personlige kunsthistorie” fortæller Bigum om nogle grundlæggende barndoms- og ungdomsinspirationer og tager sine vigtigste værker, og kloner dem med kunstneriske, personlige og samtidslige faktorer, skriver Kustskolen i en pressemeddelelse.

Martin Bigum.

Martin Bigum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Martin Bigum vil fortælle om ideerne og processerne undervejs.

Dermed kommer publikum også ind på hans arbejdsdag, og hvorfor han helt basalt ikke kan være andet end billedkunstner og digter.

Martin Bigum blev i midten af halvfemserne landskendt for figuren ART, en kutteklædt skikkelse, der optrådte i mange af hans malerier i perioden fra 1992-99.

Martin Bigum er desuden fast paneldeltager i DR K’s Kunstquiz med Adrian Hughes som vært.

Foredraget er et samarbejde mellem Sønderjyllands Kunstskole og Sønderborg bibliotek og foregår i bibliotekets store sal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen for foredraget er kr. 120.

Billetter kan købes på Kunstskolens hjemmeside www.kunstskolen.sonderborg.dk Også på biblioteket og i Skogalleriet i Perlegade 21.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 112, Sønderborg

Havegrill startede en mindre brand

8. februar 2023 112

Onsdag omkring klokken 18 blev der ringet efter Sønderborg Brand og Redning fra Goethesgade, fordi der var ild i en havepavillon og noget kvas. “Der var en, som havde gang i havegrillen og det var ilden fra den, der fik fat i pavillonen og kvaset”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen til SønderborgNYT. “Og så vil jeg […]

Læs mere...