Kunstfotografier udstilles på Biblioteket i Sønderborg

30. april 2015 Kultur
Som afslutning på kursusforløbet “Kunstfotografi” på Sønderjyllands Kunstskole viser kursisterne lige nu udvalgte værker på balkonen på Biblioteket Sønderborg.

Kunstskolekursister udtiller kunstfotografier på biblioteket.

Kunstskolekursister udtiller kunstfotografier på biblioteket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillingen omfatter elevarbejder, som er besvarelser på forskellige opgaver stillet i kursusforløbet. Kursisterne har fx skullet forholde sig kreativt til den klassiske, billedkunstneriske disciplin Selvportræt – og således komme op med nye, anderledes vinkler til dét at bruge sig selv som primært motiv.
En anden opgave er gået ud på, at kursisterne skulle forsøge at forholde sig til Kroppen som objekt/ skulptur – som en genstand der frit kan placeres hvor som helst og hér skabe nye dynamikker, som ikke var synlige før.
Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet med kursusforløbet “Kunstfotografi” på Sønderjyllands Kunstskole har været at give kursisterne nogle konkrete værktøjer til at få mere betydning og dybde i deres arbejde med kameraet – herunder højne den kunstneriske billedforståelse, forholde sig kritisk til motivet og således opnå større indholdsmæssig dybde i deres egen produktion.kamera
Artiklen fortsætter under annoncen

Skulle du få lyst til at prøve kræfter med dit kamera som kunstnerisk værktøj, så udbyder underviser Jesper Kristiansen kursusforløbet igen til september. Dyrt fotoudstyr eller færdigheder i billedredigering er absolut ingen betingelse – du skal blot have lyst til at arbejde kreativt med det fotoudstyr du allerede har.
Udstillingen er åben i bibliotekets åbningstid og kan ses frem til og med d. 10. maj.
Fri entré.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Frisørlauget søger herremodeller til gratis klip på mandag

1. februar 2023 Erhverv

Frisørlaug Sønderborg er vært for en professionel, meget dygtig frisør, der kommer fra Aalborg og mandag skal han undervise en masse lokale frisører. Vi mangler herremodeller, skriver Frisørlauget: En med krøller og lidt længde. En med langt nakkehår. En med masser af hår. En med længde på. Modeller skal være til rådighed mellem klokken 15 […]

Læs mere...