Kunstkredsen præsenterer årets ‘udlåns-værker’

11. maj 2018 Kultur

Årets udlodning foregår onsdag i Humlehøj-Hallens cafeteria. 60 nye værker præsenteres, og kunstneren Søren Møller fortæller om sine værker fra Grønland.

12 af kommunens skoler og plejecentre har taget imod tilbuddet om skiftende kunst i halvandet år, og de får hver 10 udstillinger i løbet af perioden. Der indgår værker fra 14 forskellige kunstnere med både malerier, fotokunst og litografier, i alt 60 værker. Der er mange spændende kunstnere – fra HuskMitNavn over LRon til Knud Odde – og Viggo Kragh Hansen.

”Vi glæder os til at præsentere værkerne”, siger Karen Marie Jensen fra Kunstkredsen i en pressemeddelelse.

Samtidig bliver der udlodning af værker til de 13 deltagere i Kunstkredsen 2017-2018, idet hver institution får tildelt mindst ét værk – efter ønske – til at beholde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...