Kunstner dekorerer Den Spanske Trappe

15. juli 2017 Kultur

Kunstneren Kristian Vodder Svensson er i gang med at dekorere Den Spanske Trappe ved Solobyggeriet midt i Sønderborg. Det bliver et eventyrligt naturbillede med små, finurlige historier gemt i detaljerne. Dekorationen markerer Sønderborgs udnævnelse til Årets Ungdomskommune.

Endnu ligner det en skov i sort silhuet. Men efterhånden kommer der lag på lag, og Kristian Vodder Svensson lover, at trappen til sidst vil være et sommerfint landskab af grøn skov og blå himmel og masser af andre glade farver, der spreder varm stemning – også på en kold snevejrsdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Nu er vi i gang, og det er spændende. Det er fantastisk at opleve interessen fra trappens naboer. De kommer og snakker og spørger, nogle kommer med bolsjer, et stykke chokolade eller et æble. Det er virkelig hyggeligt, selv om det også tager lidt tid med al den snak, siger Kristian Vodder Svenson i en pressemeddelelse.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...