KunstPunkt byder på solskinsinspirerede værker og håndbajere

4. september 2018 Kultur

Den solskinsfyldte sommer har inspireret fem kunstnere til glade og varme værker i alle størrelser. Værkerne spænder over malerier, keramik og smykker. De fremvises i Kunstpunkt i Augustenborg fra torsdag den 6 september til torsdage den september.

Gruppen består af Helen Lausten med hendes evigt nytænkte og smukke smykker. Denne gang gennemgået en forvandling fra sølvskål til smykker.

Sussie Herold, der har eksperimenteret med nye, spændende glasurer på stentøj.

Billede fra udstilling. Foto: KunstPunkt

Artiklen fortsætter under annoncen

Ene Langmack, der er optaget af menneskers udtryk og stemninger. Hun arbejder i lette lyse farvekombinationer.

Gitte Reid med sine farverige og finurlige malerier, og Lene Kjær Netterstrøm, der maler koloristiske og figurative malerier ud fra temaet ”transparent contra opaque”.

Der er fyraftens-fernisering fredag den 7. september kl. 17.00, hvor hver enkelt kunstner præsenteres på musikalsk vis, skriver udstillerne i en pressemeddelelse.

Bagefter bydes der på en fedte-/pølsemad og en håndbajer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...