KunstPunkt er åben 2. juledag

22. december 2017 Kultur

Den censurerede udstilling på Kunstpunkt Storegade 14 i Augustenborg holder åbent 2. juledag hvor der  er mulighed for at besøge udstillingen fra kl. 11.00 – 17.00 Og i mellemdagene er der åbent i tidsrummet: Hverdage k. 13-17 lørdag den 30. december kl. 11-17.

Derefter ses udstillingen frem til den 14. januar.

Det er KunstPunkts 3. censurerede udstilling, hvor 62 kunstnere viser 122 værker, lige fra collager, skulpturer, foto, akvarel, tegning, grafik, skulpturer, textil, m.m.

Artiklen fortsætter under annoncen

En meget alsidig udstilling med lidt utraditionelle ophængninger, skriver KunstPunkt i en pressemeddelelse.

Udstillerne kommer fra mange egne i Danmark, lige fra København, Århus, og Vestkysten, desuden er der kunstnere fra Tyskland – helt ned til Hamborg og Sank Peder Ording  ved  den tyske vestkyst.

Der er gratis adgang.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Erhverv, Sønderborg

Nu kan foreninger søge støtte fra Sønderjysk Forsikring

18. januar 2022 Erhverv

Foreninger, klubber og almennyttige organisationer i Sønderborg Kommune kan søge støtte hos Sønderjysk Forsikrings lokale fællesskabspulje. “Der er 250.000 kroner i puljen og der kan søges frem til 15. december. Fire gange om året vælger vi de ansøgere ud, som vi vil støtte”, siger kommunikations- og marketingschef Bernadette Sparrevohn til SønderborgNYT. De ansøgninger, som ikke […]

Læs mere...