KunstPunkt er klar med den tredje censurerede udstilling

7. december 2017 Kultur

KunstPunkts årlige censurerede udstilling er klar og der er fernisering på lørdag kl. 11, hvor en af censorerne, Morten Krogsgård, vil holde åbningstalen.

Censorerne Vibeke Petersen Gether, Morten Krogsgård og Søren Tækker Behncke har været 441 indleverede værker igennem hvoraf 123 værker og 63 danske og tyske kunstnere er antaget. 48 timers travlt arbejde, der har resulteret i en spændende art populaire udstilling. De har også været kuratorer på udstillingen.

Kunst begynder ofte med et spørgsmål eller en undren. Det har også været kuratorernes udgangspunktet, da de sammensatte udstillingen i dette års censurerede udstilling, hvor de har lavet nogle utraditionelle ophængninger, som vil give beskuerne en lidt anderledes oplevelse end det man er vant til på Kunstpunkt.

Artiklen fortsætter under annoncen

F.eks. leder det sorte rum tankerne hen på en blomsterbutik, et andet rum landskaber og så videre, skriver KunstPunkt i en pressemeddelelse.

Der er mange forskellige kunstarter, ud over malerier kan nævnes skulpturer, keramik, papir, akvarel, tusch, grafik, collager.

Udvælgelsen af værkerne er foretaget ud fra, at udstillingen skal hænge sammen, men samtidig kan værkerne modsige hinanden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk