KunstPunkt er klar med den tredje censurerede udstilling

7. december 2017 Kultur

KunstPunkts årlige censurerede udstilling er klar og der er fernisering på lørdag kl. 11, hvor en af censorerne, Morten Krogsgård, vil holde åbningstalen.

Censorerne Vibeke Petersen Gether, Morten Krogsgård og Søren Tækker Behncke har været 441 indleverede værker igennem hvoraf 123 værker og 63 danske og tyske kunstnere er antaget. 48 timers travlt arbejde, der har resulteret i en spændende art populaire udstilling. De har også været kuratorer på udstillingen.

Kunst begynder ofte med et spørgsmål eller en undren. Det har også været kuratorernes udgangspunktet, da de sammensatte udstillingen i dette års censurerede udstilling, hvor de har lavet nogle utraditionelle ophængninger, som vil give beskuerne en lidt anderledes oplevelse end det man er vant til på Kunstpunkt.

F.eks. leder det sorte rum tankerne hen på en blomsterbutik, et andet rum landskaber og så videre, skriver KunstPunkt i en pressemeddelelse.

Der er mange forskellige kunstarter, ud over malerier kan nævnes skulpturer, keramik, papir, akvarel, tusch, grafik, collager.

Udvælgelsen af værkerne er foretaget ud fra, at udstillingen skal hænge sammen, men samtidig kan værkerne modsige hinanden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...