KunstPunkt: Gæst nummer 7000 søndag kl. 14.24

20. oktober 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Trods silende regn, kunne Kunstpunkts formand A.P. Hansen, kl. 14.24 søndag eftermiddag, tage imod gæst nr. 7000 i året 2014

P. Hansen bød søndag Hanne lund velkommen som gæst nummer 7000 i KunstPunkt.” width=”278″ height=”300″ /> A. P. Hansen bød søndag Hanne Lund velkommen som gæst nummer 7000 i KunstPunkt.

Det var Hanne Lund, der driver Danhostel Vollerup, og selv har været med til at sende gæster ud på Kunstpunkt, som benyttede det regnfulde vejr til at se den aktuelle udstilling ”Spræl i kunsten og kommunen”.

Hanne Lund kender huset, og holder sig orienteret om, hvad der foregår, og ville gerne se alle udstillinger, men tiden er ikke så tit til det.

Om den aktuelle udstillinger siger hun:

“Det er en sjov måde, at se politikerne på, og det kan nok få flere mennesker til at sætte ansigter og navne på vores byråd”.

Hun bemærkede også at Børne-unge galleriet, hvor bl.a.

Artiklen fortsætter under annoncen

skoler og andre børn/unge institutioner gratis kan udstille, og på en positiv måde få tilgang til kunsten. Og hun håber, at skolerne vil gøre brug af det dette tilbud, i forbindelse med den nye skolereform

I øjeblikket er det 3.

Artiklen fortsætter under annoncen

klasser fra Augustenborg skoler, der udstiller sprællemænd, hvor hvert barn har brugt sig selv som model.

Kunstpunkt er et udstillings og samlingssted for udøvende kunstnere og kunstinteresserede. Og tæller i dag 190 medlemmer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningen kan fejre 4 års fødselsdag til december

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Borgmester Erik Lauritzen må gøre rede for biogassagen

22. april 2021 Erhverv

Oven på det pålagte byggestop og afgørelsen fra miljøklagenævnet, som har annulleret såvel Sønderborg Kommunes VVM og vej-ekspropriationen i forbindelse med byggeriet af biogasanlægget i Kværs, har Venstre i går, onsdag, bedt borgmester Erik Lauritzen om en redegørelse til byrådet om hele biogassagen og tidslinjen. ”Der har gennem mange uger stået 10-12 meter høje siloer, […]

Læs mere...