KunstPunkt: Gæst nummer 7000 søndag kl. 14.24

20. oktober 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Trods silende regn, kunne Kunstpunkts formand A.P. Hansen, kl. 14.24 søndag eftermiddag, tage imod gæst nr. 7000 i året 2014

jpg” alt=”A. P. Hansen bød søndag Hanne lund velkommen som gæst nummer 7000 i KunstPunkt.” width=”278″ height=”300″ /> A. P. Hansen bød søndag Hanne Lund velkommen som gæst nummer 7000 i KunstPunkt.

Det var Hanne Lund, der driver Danhostel Vollerup, og selv har været med til at sende gæster ud på Kunstpunkt, som benyttede det regnfulde vejr til at se den aktuelle udstilling ”Spræl i kunsten og kommunen”.

Hanne Lund kender huset, og holder sig orienteret om, hvad der foregår, og ville gerne se alle udstillinger, men tiden er ikke så tit til det.

Om den aktuelle udstillinger siger hun:

“Det er en sjov måde, at se politikerne på, og det kan nok få flere mennesker til at sætte ansigter og navne på vores byråd”.

Hun bemærkede også at Børne-unge galleriet, hvor bl.a. skoler og andre børn/unge institutioner gratis kan udstille, og på en positiv måde få tilgang til kunsten. Og hun håber, at skolerne vil gøre brug af det dette tilbud, i forbindelse med den nye skolereform

I øjeblikket er det 3. klasser fra Augustenborg skoler, der udstiller sprællemænd, hvor hvert barn har brugt sig selv som model.

Kunstpunkt er et udstillings og samlingssted for udøvende kunstnere og kunstinteresserede. Og tæller i dag 190 medlemmer. Foreningen kan fejre 4 års fødselsdag til december

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk