KunstPunkt gør udstilling klar til Mexico

12. november 2015 Kultur

Den sidste dag med udstillingen Dia De Los Muertos, De Dødes Dag, i Kunstpunkt i Augustenborg er slut og nu skalIMG_3644 alle værkerne pakkes sammen i kasser.

“Det er en fantastisk udstilling og den, der har trukket flest besøgende til KunstPunkt nogensinde”, siger Lars Tholander til SønderborgNYT. Han er blandt udstillerne og det samme er Bente Rotzler.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og vi er inviteret til Mexico med hele udstillingen og bagefter skal vi til Flensborg med den”, siger Bente Rotzler til SønderborgNYT.

På De Dødes Dag ærer man de døde ved at byde dem på middag – og selvom de jo ikke kan spise af al den lækre mad og nyde godt af drikkevarerne, så oplever de farver, dufte og skønhed.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...